Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotovinini odvjetnici sa zagrebačkim studentima

'Osjećam se kao da sam opet u haškoj sudnici'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Profesor Payam Akhavan, član Gotovininog braniteljskog tima, u društvu kolege Luke Mišetića posjetio je studente na zagrebačkom Pravnom fakultetu.

Jedan od branitelja generala Ante Gotovine, profesor Payam Akhavan, bio je gost predavač na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Taj profesor međunarodnog prava na sveučilištu u Massachusettsu uz Luku Mišetića i Grega Kehoea član je odvjetničkog tima koji je oslobodio hrvatskog generala u Haagu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Autorica Ivana Petrović Ovdje pogledajte specijal 'Godina slobode' o danu koji je ujedinio Hrvatsku Slika nije dostupna Novi napad na turskog suca Njemački list: 'Gotovinu i Markača oslobodio radno nesposoban sudac'

>> Mišetić Srbima: 'Ne krivite sud, krivite Carlu del Ponte!'

O međunarodnom humanitarnom pravu, Gotovininom suđenju i važnosti Haškog suda govorio je zagrebačkim studentima prava. Pridružio mu se i kolega Luka Mišetić.

'Sa svojim dragim prijateljem Lukom osjećam se kao da sam opet u haškoj sudnici' rekao je Akhavan kroz smijeh i dodao da je na Pravnom fakultetu ipak pred mnogo ugodnijom publikom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene