Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pannonian Challenge

Osijek postaje raj za ekstremne sportaše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 200 natjecatelja iz cijelog svijeta i vratolomije koje prkose zakonima fizike, sve se to od danas može vidjeti u Osijeku na 13. izdanju Pannonian Challengea. Od skromnih početaka natjecanje je preraslo u događaj koji nijedan ekstremni sportaš ne propušta.

Adrenalin će ovih dana u Osijeku biti na vrhuncu. Samo ekstremne vratolomije vode do finala najvećeg natjecanja u regiji. A, osim pobjede, cilj je i ostati u jednom komadu, no bez ozljede natjecanje ne bi bilo ekstremno.

Pročitajte i ovo Smještaj za rehabilitirane ovisnike u Osijeku - 3 Nova šansa Kućni red, rad s psihologom, mogućnost zaposlenja: "Ovdje se život odvija po određenim pravilima" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

>> Paklenica postala raj za avanturiste

'Pannonian je postao toliko velik da smo morali podijeliti po danima role, skate, BMX i mountain bike', rekao je glasnogovornik ovogodišnjeg Pannonian Challengea Robert Janz.

Za više od 200 sportaša Pannonian nije samo natjecanje. 'Atmosfera je super, navečer partijanje i tak to', kaže natjecatelj David Prajz iz Zagreba, a tako će biti sve do nedjelje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene