Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije imao novi infarkt

Osijek: Gradonačelnik Vrkić stabilno, uskoro operacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stabilno je zdravstveno stanje osječkog gradonačelnika Ivana Vrkića, koji je u ponedjeljak ponovno hospitaliziran na Zavodu za bolesti srca i krvnih žila osječkog KBC-a, iz kojega kažu kako će on ipak ovih dana biti podvrgnut kardiokirurškom liječenju i operaciji.

Voditelj Zavoda Zorin Makarović izjavio je novinarima da je gradonačelnik hospitaliziran zbog bolova u prsnom košu, ali su nalazi pokazali "da se ne radi o novom srčanom udaru".

Pročitajte i ovo Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a Vladimir Šeks Stabilno je Vladimir Šeks operiran, DNEVNIK.hr doznaje detalje

Koronarografija je pokazala da postoje nova suženja na srčanim arterijama te će biti nužno kardiokirurško liječenje i operacija, ali je gradonačelnikovo stanje trenutačno stabilno i dobro se osjeća, rekao je Makarović i najavio da će se operacija obaviti "ovih dana".

Dogradonačelnik Boris Piližota gradonačelniku je, u ime svih djelatnika Gradske uprave, izrazio podršku i poželio što brži oporavak te povratak na radno mjesto.

Istaknuo je da Gradska uprava do tada funkcionira redovno sa svim aktivnostima i poslovima koji su u njezinoj nadležnosti kao jedinice lokalne samouprave.

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić hospitaliziran je na Zavodu za bolesti srca i krvnih žila osječkog KBC-a i 13. prosinca prošle godine, kada su mu nakon obavljenog pregleda te koronarografije krvih žila ugrađeni stentovi. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene