Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osijek: Benašić predstavio izborni program

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nositelj liste HSLS-a i kandidat za gradonačelnika na predstojećim izvanrednim izborima za osječko Gradsko vijeće Zlatko Benašić predstavio je osnove izbornog programa te stranke, istaknuvši kako zamjera što su se i u ovoj kampanji trošile ogromne količine novca.

Za brojna lažna obećanja potrošen je velik novac, unatoč tomu što smo svi svjesni kako se teško živi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijevremeni izbori Birači 9 gradova i 8 općina glasaju za gradonačelnike i načelnike Slika nije dostupna Pismo predsjednika HDZ-a Karamarko Hrvatima u BiH: Izađite na izbore jer položaj Hrvata ovisi o ovim izborima

"Mi smo u ovoj kampanji potrošili skromna sredstva", rekao je Benašić. Obećao je kako će se u sljedećem mandatu ta stranka i on, ako bude izabran za osječkog gradonačelnika, posebice zalagati za smanjenje troškova komunalnih i ostalih usluga koje su veliko opterećenje za građane Osijeka, a koji se mogu godišnje smanjiti za 1200 kuna po domaćinstvu.

Posebnu pozornost posvetit ćemo mladima jer smo svjesni da su oni i njihovi problemi među najzapostavljenijima, izjavio je Benašić.

Po njegovim riječima mladima treba osigurati kvalitetno obrazovanje i zapošljavanje, jer je to najsigurniji put napretka, ali i obveza prema generaciji koja će uskoro biti nositelj razvoja regije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene