Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vukovar: Nije mu se otvorio padobran

Padobranac poginuo udarivši o tlo u punoj brzini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi padobranac kojem se, kako se pretpostavlja, nije otvorio padobran pri skoku iz aviona, poginuo je udarivši o tlo u slobodnom padu brzinom od oko 200 kilometara na sat.

Nesretni mladić pao je u dvorište obiteljske kuće u Borovu naselju. Kako se neslužbeno doznaje, prizor na mjestu pada bio je stravičan. Padobranac je bio polaznik Padobranske škole pri Aeroklubu 'Borovo' i početnik s malim brojem izvedenih skokova iz aviona. Kako je potvrdio glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Krunoslav Žgela, riječ je o padobrancu M.K. (27) iz Orahovice koji je jučer oko 18,50 sati skočio iz aviona i pao u dvorište obiteljske kuće u Velebitskoj ulici 72 u vukovarskoj četvrti Borovo naselje i na mjestu poginuo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jedan od rukovoditelja Radnik poginuo na gradilištu šibenskog Veleučilišta Slika nije dostupna Tragedija Rijeka: Student se poskliznuo sa stijena i poginuo

Istražna sutkinja Županijskoga suda u Vukovaru Nevenka Zeko, koja je izašla na očevid, izjavila je da je padobranac iskočio iz aviona tipa 'Cessna 172' te da će se s mjesta nesreće izuzeti svi tragovi i poslati na vještačenje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene