Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi dan suđenja

Optuženi za ubojstvo Ritza na sudu se smijali i zbijali šale?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ne osjećamo se krivima', rekla su trojica mladića kojima se sudi za smrt Luke Ritza. Prije toga su se, prema pisanju Jutarnjeg lista, ispred suda smješkali i zbijali šale.

U čekaonici suda, trojica mladića, J.J., M.K. i R.L., smijali su se, puštali glasnu glazbu s mobitela, plesali i zbijali šale, piše Jutarnji list. U sudnicu su odbili ući izjavivši da su pod velikim stresom i da se boje novinara te su tražili zaštitu sutkinje. Na odlasku su bjesnili i psovali zbog fotografiranja.

Pročitajte i ovo Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura" Slika nije dostupna Ubojica Luke Ritza od utroka na slobodi Gdje je tu pravda?

>> Traže zatvor za napadača na Ritza

Dvojici napadača, J.J. i M.K. prijeti boravak u Odgojnom zavodu dok za trećeg, R.L. tužiteljstvo traži zatvorsku kaznu. Četvrti napadač K.M. u međuvremenu je već završio u Odgojnom zavodu jer je istukao jednog mladića, pa je izuzet iz ovog postupka. Jedinom punoljetnom iz grupe, 18-godišnjem S.Š. sudit će se u odvojenom postupku.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene