Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vaše fotografije

FOTO Tuča pogodila neke dijelove Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olujno nevrijeme je zaobišlo veće gradove u Hrvatskoj, ali još uvijek postoji mogućnost grmljavinskih pljuskova tijekom današnjeg dana.

Uspijete li svojim fotoaparatima uhvatiti prizore oluje, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr, no, pritom nikako nemojte ugrožavati vlastitu sigurnost!

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na odmoru Čeh fotografirao divovske valove na Kanarima: Pao u more i poginuo Stablo na Srednjacima - 1 Posljedica nevremena Ostalo zaboravljeno: Stanari se boje da bi stablo na Srednjacima svakog trena moglo pasti na stazu ili parkiralište

Za sada se čini da je ozbiljnije nevrijeme zaobišlo veće gradove u Hrvatskoj. Jedan je dio oblaka koji nose tuču i obilnu kišu zaobišao Zagreb.

Ipak nevrijeme je s tučom pogodilo neke dijelove Hrvatske odakle nam stižu vaše fotografije. Jedan nam je čitatelj poslao fotografije tuče koja je u 21 sat, kako piše, pogodila općinu Podturen. Čitatelj kaže kako je tuča padala gotovo pola sata, a nakon svega su vrtovi i dvorišta ostali pod vodom. Štete će se vjerojatno tek zbrajati.

Danas tijekom jutra postoji mogućnost grmljavinskih pljuskova, sutra prijepodne u sjeverozapanoj i sjevernoj Hrvatskoj, a posljepodne u Dalmaciji Slavoniji.

Čitatelji su nam poslali brojne fotografije nevremena i munja koje osvjetljavaju nebo iznad Hrvatske.

Pratite li aktualnu radarsku slika oborina na internet stranicama DHMZ-a možete uočiti kako je trenutno najlošije vrijeme na području Mađarske.

>> FOTO Zbog nevremena gužve pred javnim garažama, automobile sklonili pod Jadranski most

Važno je naglasiti da frontalni poremećaj još uvijek prelazi preko naših krajeva, te još ostaje za vidjeti kako će se razvijati situacija tijekom noći. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene