Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U prekidu trajektni promet

Olujna bura odvojila unutrašnjost od obale, udari i do 115 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog olujne bure za sav je promet zatvorena autocesta A1, između čvorova Sveti Rok i Posedarje, državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Dionicom Jadranske magistrale (D 8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Pročitajte i ovo Nikola Vikić-Topić, Valentina Baus i Dino Goleš Tek je počela Prognostičar Dnevnika Nove TV otkrio koliko će nas još stiskati zima i čeka li nas novi snijeg. Objasnio i zašto ne treba vjerovati - aplikacijama Valentin Crljenko i Katarina Jusić Mezga Snijeg donio probleme Teretni kamioni unatoč zabrani izišli na staru cestu: "Pojedinci se ne pridržavaju pravila, pa se događaju nezgode"

Zbog vrlo jake bure što puše na Makarskom primorju prosječnom brzinom od šezdesetak, a na udare i do 115 kilometara na sat, jutros od 6 sati u prekidu je trajektni promet na liniji Makarska - Sumartin na otoku Braču, informacija je Gradskog centra Osejava iz Makarske.

U prekidu su i trajektne linije Prizna-Žigljen, Sućuraj-Drvenik te brzobrodske linije: Lastovo-Split, Korčula-Hvar, Vis-Split, te Novalja-Rab-Rijeka, javlja Hrvatski autoklub.

Najhladnije na Zavižanu

Jutros u 06:00 sati najhladnije je bilo u gorju. Tako je na Zavižanu izmjereno - 8 stupnjeva, a na Sljemenu - 5. Od gradova najhladniji su jutros bili Varaždin, Pazin i Karlovac gdje su izmjerena - 3 stupnja. U Bednji su izmjerena -2, a u Sisku, Bilogori, Ogulinu i Gospiću -1 stupanj. 

Danas se očekuje djelomice, a na Jadranu pretežno sunčano. U Gorskom kotaru i Lici moguć je prolazni slabi snijeg ili kratkotrajni pljuskovi snijega. U gorju, sjevernim i istočnim krajevima puhat će umjeren, na udare i jak sjeverac. Na sjevernom Jadranu zapuhat će slaba, a u Dalmaciji umjerena i jaka bura i sjeverac. Mogući su i olujni udari bure. temperature u unutrašnjosti kretat će se od 1 do 6. a na Jadranu od 7 do 12 stupnjeva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene