Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodaja droge

Ogromni "ulov" policije: Zaplijenjeno pola tone marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završeno je opsežno kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim državljaninom Hrvatske i 33-godišnjim državljaninom Crne Gore zbog sumnje u krijumčarenje veće količine raznih droga. U sklopu istrage pronađeno je i zaplijenjeno 76 paketa marihuane, čija ukupna težina iznosi gotovo 500 kilograma!

Tijekom istraživanja pretražena su dva skladišna prostora i jedno teretno vozilo s priključnim vozilom. Tom je prilikom pronađeno 76 paketa s drogom. 

Pročitajte i ovo Ilustracija za europsko tržište Prilagođeni spremnici, dogovorene rute i više od 20 paketa: USKOK podigao optužnicu protiv švercera droge Ilustracija konzumirali amfetamin Skandal u školi: Učenici se drogirali na nastavi, u školu upala policija i privela trojicu

Paketi su sadržavali marihuanu ukupne težine od 488,168 kilograma, 2 paketa s kemijskom drogom amfetamin ukupne količine od 2,436 kilograma, 4 digitalne vagice, 5 mobilnih uređaja te iznos od 50.000 kuna.

Također je tijekom kriminalističkog istraživanja od jednog od počinitelja oduzeto teretno vozilo s priključnim vozilom (s naknadno izrađenim preinakama poluprikolice u kojima se poradi krijumčarenja sakrivala spomenuta droga marihuana i kemijska droga amfetamin).

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, hrvatski i crnogorski državljanin predani su pritvorskim nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, priopćili su iz PU varaždinske. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene