Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glomazni otpad

FOTO Postajemo li Napulj: Zapadni djelovi Zagreba zatrpani smećem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik Uprave Holdinga Slobodan Ljubičić prije mjesec dana su rekli kako je problem s glomaznim otpadom riješen.

Nakon što je inspekcija Ministarstva zaštite okoliša zabranila odlaganje glomaznog otpada na Jakuševcu predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić je rekao da su se dogovorili s gradonačelnikom Velike Gorice da će se otpad odvesti na njihov deponij.

Pročitajte i ovo Plastika - 3 Gomila se danima Novi problemi s otpadom na Jakuševcu: "Tomašević naglo ušuti kada treba reći o suradnji s Pripuzovim tvrtkama" Renata Bedeković Mogućnost novih odrona Jakuševčani nakon dramatičnog upozorenja: "Osjećamo se kao zečevi ili Indijanci. Moramo tako i spavati, sa spremljenim koferima"

FOTO Blokada završila, ali prosvjednici poručili: Ne želimo zagrebačko smeće na svom odlagalištu!

Od tada je prošlo mjesec dana, ali sudeći prema dojavama građana, taj problem nije ni približno riješen. Zapadni djelovi grada, Vrapče i Kustošija još uvijek su zatrpani gomilama otpada koji otežava prolaz pješacima, ali i automobilima.

Nagomilanog otpada ima po nogostupima, ali i na cesti. Na Gradskoj skupštini krajem listopada gradonačelnik Milan Bandić je na pitanje gradske zastupnice Margarete Mađerić vezano uz glomazni otpad također, poput Ljubičića, rekao da je problem riješen u dogovoru s Ministarstvom zaštite okoliša.

Iz Holdinga su najavili kako će problem odlaganja glomaznog otpada biti riješen do proljeća.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene