Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar Tolušić:

UPRAVA ŠUMA DALA OSTAVKU "Ne namjeravam im isplatiti milijune za otpremine i bonuse"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tročlana Uprava Hrvatskih šuma na čelu s Ivanom Pavelićem odlazi iz tvrtke i to bez otpremnina i bonusa koje im ministar Tomislav Tolušić ne želi isplatiti.

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić održao je u srijedu sastanak s Upravom Hrvatskih šuma - predsjednikom Ivanom Pavelićem i članovima Marijom Vekić i Ivanom Ištokom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliko razočarenje Umirovljenik htio dodatno zaraditi pa dobio znatno manji iznos, jedna stvar bila je ključna: "Ostao sam u šoku" Slika nije dostupna Ivan Pavelić O BONUSU OD 2,3 MILIJUNA KUNA 'Ne odričem se ničega'

"Tom je prigodom postignut dogovor temeljem kojega je donesena i odluka o sporazumnom prestanku radnog odnosa svih sadašnjih članova Uprave. Po ugovoru predsjednik Uprave Ivan Pavelić i članovi Marija Vekić i Ivan Ištok imaju pravo na otkazni rok od tri mjeseca, odnosno do odabira nove Uprave.

Uz dogovor o sporazumnom raskidu ugovora o radu ministar Tolušić izvijestio je sva tri člana Uprave kako nema namjeru isplatiti ni otpremnine ni višemilijunske bonuse", priopćeno je iz Ministarstva poljoprivrede.

Predsjednik Uprave Ivan Pavelić i još jedan član već su tužili Ministarstvo poljoprivrede zbog neisplaćenih bonusa koji za njih iznose oko 5,5 milijuna kuna.

Odlukom Vlade RH od 3. studenoga ministar Tolušić imenovan je jedinim predstavnikom države u Skupštini Hrvatskih šuma.

"S obzirom na afere vezane uz poslovanje Hrvatskih šuma o kojima su proteklih mjeseci izvješćivali hrvatski mediji poziv ministra Upravi društva da ga izravno izvijeste o poslovanju i aktualnim zbivanjima potpuno je očekivan", navode u Ministarstvu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene