Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka devetero djece

Odredili pritvor muškarcu osumnjičenom da je pred djecom ubio nevjenčanu suprugu u Piškorovcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarcu koji je nedjelju izbo nevjenčanu suprugu, koja je dan poslije preminula, određen je pritvor.

Određen je pritvor muškarcu osumnjičenom da je ubio nevjenčanu suprugu u Piškorovcu.

Pročitajte i ovo Napad na policijski konvoj Oslobodili kriminalca VIDEO Nova snimka napada na policijski konvoj: Maskirani napadači pucali izbliza i ubili dvojicu policajaca Policija traga za Mohamedom Amrom zvanim Muha Sačekuša na autocesti VIDEO Velika policijska potjera nakon ubojstva zatvorskih čuvara: Otkriveno tko je Muha za kojim traga cijela Francuska

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni za kazneno djelo teškog ubojstva i kaznenih djela povrede djetetovih prava uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Nakon provedenog ispitivanja, a na prijedlog nadležnog državnog odvjetnika, sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu osumnjičeniku je rješenjem odredila istražni zatvor, a potom je predan u Zatvor u Varaždinu", javili su iz međimurske policije. 

Muškarac je u nedjelju u obiteljskoj kući u Piškorovcu navodno, nakon svađe, fizički napao i izbo suprugu. Dan poslije majka devetero djece preminula je u čakovečkoj bolnici.

Kako neslužbeno doznajemo, muškarca je već prijavila zbog obiteljskog nasilja. Prijavljivali su ga i drugi članovi obitelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene