Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MORH objavio

Odgođena primopredaja: Novi kanader oštećen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predviđena primopredaja novog protupožarnog zrakoplova tipa CL - 415, koja je bila planirana za petak, 12. veljače 2010. godine, odgođena je na kraći rok obzirom na uočena manja oštećenja na zrakoplovu, koja su nastala tijekom leta iz Kanade, uslijed udara komadića leda.

Tijekom pregleda zrakoplova od strane djelatnika Protupožarne eskadrile uočena su spomenuta oštećenja u obliku manjih udubljenja i ogrebotina na oplati i panelima zrakoplova, objavio je MORH na svojim službenim stranicama. Sve troškove popravka spomenutih oštećenja podmirit će proizvođač zrakoplova tvrtka Bombardier, a primopredaja će se obaviti tek po izvršenom uklanjanju oštećenja i detaljnom pregledu zrakoplova od strane djelatnika Zrakoplovno tehničkog centra iz Velike Gorice.

Pročitajte i ovo Obnova u Karlovcu - 4 Brojne štete FOTO Pogledajte kako izgleda Karlovac, građani očajni zbog radova: "Došlo je do nevjerojatnih oštećenja u staroj zaštićenoj povijesnoj jezgri" Ilustracija Na terenu 30 vatrogasaca MORH: Poslana su dva kanadera na gašenje požara u Ličko-senjskoj županiji

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene