Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Strašno zimovanje

Teta iz vrtića na izletu seksualno zlostavljala 4-godišnjeg dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražuje se odgajateljica iz vrtića za koju se sumnja da je spolno zlostavljala četverogodišnjeg dječaka iz Čačka u Srbiji.

Nekoliko dana nakon povratka sa zimovanja na kojem je bio s vrtićkom skupinom, četverogodišnji dječak je svoju majku pitao koji ona spolni organ ima. Kada mu je odgovorila, mališan je izjavio da i njegova teta u vrtiću ima isti i 'da je sve vidio i probao i da je jako ružno'. Istu priču dječak je ispričao i pred ocem, nakon čega su roditelji slučaj prijaviti direktorici i psiholozima vrtića.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž"

Za naježiti se: Otac objasnio zašto nije ubio pedofila koji mu je silovao sina

'Dok su druga djeca spavala tijekom dnevnog odmora, odgajateljica ga je odvela u kupaonu, skinula se i privukla njegovu glavu svom međunožju, tjerajući ga da je zadovolji. Dječak je sve to podrobno opisao roditeljima, rekavši da više nikada ne želi to raditi', prenio je Blicu izvor uključen u ovaj slučaj.

Roditelji su odmah sve prijavili, a direktorica vrtića je zakazala razgovor dječaka s timom psihologa. On je pred svima ponovio svaki detalj zlostavljanja. Čak je detaljno nacrtao ono što je tada vidio. Stručni tim  sastavio je izvještaj o ovom događaju u kojem je napisao da se vjerojatno radi o seksualnom zlostavljanju i da o svemu treba obavijestiti policiju. Posebno se ističe da je pred svim kompetentnim sugovornicima, u četiri odvojene seanse, dječak ponovio svaki detalj neugodne situacije.

'Slučaj smo prijavili policiji, a odgajateljica je suspendirana. Osim toga, protiv nje je u okviru ustanove pokrenut disciplinski postupak. Prilikom saslušanja u policiji odgajateljica je, kako piše Blic, negirala sve optužbe te joj nije određen pritvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene