Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže ljeto, ali i dalje s oborinama?

Od sljedećeg tjedna iznadprosječno toplo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobra vijest za sve koji sljedeći ponedjeljak kreću na godišnji odmor! Prema današnjim informacijama Državnog hidrometeorološkog zavoda očekuje nas sunčano i iznadprosječno toplo vrijeme.

'Još će do kraja ovog tjedna biti nešto manje toplo, promjenjivo, mjestimice i kišovito, a onda bi se situacija trebala promijeniti. Tako će idući tjedan biti znatno stabilnije vrijeme nego dosad. To znači uglavnom sunčano i vruće s temperaturama oko 30 stupnjeva. Prema najnovijim prognozama DHMZ-a izgledi su da će stabilnije vrijeme biti i u unutrašnjosti kontinenta i na obali', rekao je Darijo Brzoja, meteorolog Nove TV.  

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka

>> Jutro započeli s 25 stupnjeva!

Dodao je kako dugoročne prognoze govore da će i srpanj i kolovoz biti topliji od prosjeka. Sudeći po tome, ne očekuju dulja razdoblja zahlađenja. No kiše bi i dalje moglo biti više nego što je uobičajeno. Naime, u prvih šest dana srpnja u kopnenoj Hrvatskoj palo je i do dva puta više kiše od prosjeka. Situacija je u Dalmaciji ipak bila drugačija, tamo je stanovnike više grijalo sunce. Postoje iznimke, poput grada Splita, gdje je, pak, palo tri puta više kiše od prosjeka. 'I početkom  srpnja ipak je temperatura bila viša od prosjeka, bez obzira na oborine', rekao je Darijo Brzoja.

Je li vam bitno vrijeme na godišnjem odmoru?

  • Da
  • Ne
  • Vrijeme nije faktor koji mi smeta kod opuštanja
  • Pomirim se s tim i uživam

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene