Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štednja, nekretnine, pokretnine...

Objavljeno je što sve posjeduje predsjednica Grabar Kitarović

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar Kitoravić objavila je što posjeduje. Njezinu imovinu i imovinu supruga od danas mogu svi vidjeti.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ima mjesečnu plaću u iznosu od 22.720 tisuća kuna. Suprug joj nije u radnom odnosu. Ima kredit u iznosu od 1,1 milijun kuna. Iz imovinske kartice se može vidjeti da joj je netko dužan 842 tisuće kuna.

U imovinskoj kartici predsjednice stoji da u vlasništvu ima stan u Zagrebu od 106,78 metara kvadratnih, vrijedan oko 1,7 milijuna kuna dok kuću u Malom Lošinju površine 193 metara kvadratnih, vrijednu 2,1 milijun kuna, posjeduje njezin suprug.

Grabar-Kitarović o odnosima s Rusijom: Nema vojne opcije, stoga trebamo sankcije

Posjeduje osobni automobil marke Chrysler Town and Country vrijedan 130 tisuća kuna, a njezin bračni drug ima Hondu Civic koja je vrijedna 14 tisuća kuna.

Predsjedničin suprug posjeduje i dionice, udio u fondu, a zajedno imaju štednju u iznosu od 135 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nekretnine i ulaganja Nova imovinska kartica premijera: Plenković objavio koliko zarađuju on i supruga, kolika mu je štednja... Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene