Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od Đakovštine traže otpremnine

Očajni i na rubu gladi: Radnici sutra na ulicama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razočarani praznim obećanjima Vlade, 350 bivših radnika Đakovštine od sutra kreće u nove prosvjede.

Radnici Đakovštine upozoravaju da se s ulice neće maknuti dok god ne dobiju svoje otpremnine. Podsjećamo, Đakovština u stečaju radnicima duguje 30-ak milijuna kuna za otpremnine. Iz stečajne mase naplatili su se svi osim radnika. Kako je država imala 30 posto vlasničkih udjela u Đakovštini, radnici je smatraju suodgovornom za propast tvrtke.

Pročitajte i ovo Sukoba propalestinskih prosvjednika i protuprosvjednika na UCLA-u Neredi zbog Gaze VIDEO/FOTO Kaos na sveučilištu: Sukobili se prosvjednici, u sve se umiješala i policija Sindikati i praznik rada - 3 SRETAN VAM PRAZNIK RADA "Previše navijača, premalo igrača": Hrvati više vole slavlje od prosvjeda

Očajni ljudi, na rubu gladi, najavljuju radikalne mjere kako bi ostvarili svoja prava. 'Ja sam prijavila policiji miran prosvjed, ali moram naglasiti da su ljudi toliko očajni, a kad su očajni, onda im na pamet padaju očajnički potezi', rekla je Sanja Katić iz Koordinacije bivših radnika Đakovštine. 'Naša predsjednica Vlade, ona se ne boji ničega, a ja se bojim gladi gospodo. Oni se zovu lijevo kukuriku, onio desno kukulele, a mi se zovemo jao nama', ljutito je rekao bivši radnik Đakovštine Miljenko Zigić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene