Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što je točan odgovor?

Oblik koji vidite na fotografiji govori o vama više nego što mislite

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koji oblik vidite na priloženoj fotografiji?

Nema točnog ili pogrešnog odgovora, a ono što vidite govori o vama više nego mislite. Znanstvenici, naime, vjeruju da su osobe koje vide krug liberalnije i sklonije podržati primjerice istospolne brakove i legalizaciju marihuane, piše News.com.au.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić U Dnevniku Nove TV Ne propustite posljednje i najrelevantnije predizborno istraživanje Crobarometar 25.03.2024. - 2 DONOSI DNEVNIK NOVE TV Novi Crobarometar: Istraživanje otkriva je li Milanović uspio srušiti rejting HDZ-u i koga bi građani radije za premijera

Oni koji misle da oblik na slici ne izgleda kao krug vjerojatnije su konzervativni birači s interesima za migraciju, zaštitu prava vlasnika biznisa i koji žene smanjiti zlouporabu droge u društvu.

TISUĆLJEĆIMA SKRIVANE TAJNE Stručnjaci na pragu velikog otkrića

Ovo je rezultat studije u sklopu koje je ispitanicima pokazan niz neznatno izmijenjenih oblika, poput kruga na fotografiji koji zapravo nije u potpunosti pravilan.

Oni koji su zanemarili mane te oblik i dalje zvali kurgom bili su liberalniji i skloniji pomoći. Oni koji nisu 'oprostili' mane bili su konzervativniji.

Istraživanje je proveo doktor Ben Ambridge sa sveučilišta Liverpool.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene