Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostali šokirani

Skandal u Sisku! U obiteljskoj grobnici godinama bila pokopana nepoznata žena: ''On mi je bahato odgovorio''

Groblje
Groblje Foto: Tom Dubravec / CROPIX
U grobnici obitelji iz okolice Siska tri je godine bila pokopana njima nepoznata žena.

U grobnici obitelji iz okolice Siska tri je godine bila pokopana njima nepoznata žena, otkrila je nepravomoćna presuda donesena zbog pogrešnog ukopa.

Gradsko groblje Viktorovac, tvrtka u vlasništvu Grada Siska, prema presudi mora vlasnicima grobnice u kojoj je završila pogrešna osoba platiti odštetu od ukupno 6000 eura zbog stresa i duševne koje im je prouzročila pogreška.

Tužbu protiv groblja podnijelo je troje članova obitelji čiji je otac i suprug preminuo u studenom 2019. godine. On je pokopan u grobnici koju su dobili na korištenje te su uredno platili oba grobna mjesta i na desnu stranu pokopali svoga preminulog.

Pročitajte i ovo Snažan potres koji je pogodio Austriju osjetio se i u Hrvatskoj Usred noći Potres pogodio Austriju, osjetio se i u Hrvatskoj: "Podrhtavanje me probudilo. Nismo znali što se događa"

U lipnju 2020. doživjeli su šok kada su doznali da je na lijevu stranu grobnice, na mjesto koje je trebalo čekati suprugu preminulog, pokopana njima nepoznata žena. Tražili su od uprave groblja da je premjesti, no zahtjev im je odbijen, izvijestio je N1.

"Čak su nam nudili drugu grobnicu i predlagali da tatu ekshumiramo i premjestimo ga tamo", svjedočio je na sudu jedan od sinova.

Pročitajte i ovo Ilustracija Eksplozija u Crvenom moru Novi napadi na Bliskom istoku: Hutisti pogodili još jedan brod, SAD uništio 10 jemenskih dronova

Budući da se radi o nepravomoćnoj presudi, obje strane još uvijek imaju pravo na nju uložiti žalbu. Pokojnikova obitelj tražila je dvaput višu odštetu, no sud je zaključio da je iznos od 6000 eura dostatna naknada.

Na kraju je, proizlazi iz nepravomoćne presude, ekshumirano i premješteno tijelo žene koja je greškom zakopana u njihovu grobnicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene