Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sanacija u tijeku

FOTO Ne, opet: U Zagrebu puknula još jedna cijev, dio Trešnjevke bez vode

Na Trešnjevci došlo do puknuća vodovodne cijevi - 2
Na Trešnjevci došlo do puknuća vodovodne cijevi - 2 Dnevnik.hr
Aktualno Galerija Na Trešnjevci došlo do puknuća vodovodne cijevi - 2 Na Trešnjevci došlo do puknuća vodovodne cijevi - 2 Foto: Dnevnik.hr Na Trešnjevci došlo do puknuća vodovodne cijevi - 1 Na Trešnjevci došlo do puknuća vodovodne cijevi - 1 Foto: Dnevnik.hr Na Trešnjevci došlo do puknuća vodovodne cijevi - 3 Na Trešnjevci došlo do puknuća vodovodne cijevi - 3 Foto: Dnevnik.hr Na Trešnjevci došlo do puknuća vodovodne cijevi - 4 Na Trešnjevci došlo do puknuća vodovodne cijevi - 4 Foto: Dnevnik.hr +2 U tijeku je sanacija cijevi na Trešnjevci - 1 Galerija 1/7 >>
Po tko zna koji put došlo puknula je vodovodna cijev na zagrebačkim ulicama. Dio Trešnjevke zbog toga će neko vrijeme opskrbu vodom dobivati u cisternama.

Unedjelju poslijepodne puknula je još jedna vodovodna cijev u Zagrebu. Ovaj put na Trešnjevci.

Cijev je pukla u blizini Osnovne glazbene škole Rudolfa Matza.

Pročitajte i ovo Puknuće vodovodne cijevi u Zagrebu - 5 Gužve u gradu VIDEO/FOTO Kaos u Zagrebu, pukla vodovodna cijev na jednom od najvećih raskrižja. Tomašević: "Ovo je drugi magistralni cjevovod koji je puknuo, a star je 60 godina"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SANACIJA U TIJEKU U Zagrebu pukla još jedna cijev: Dio Savice bez tekuće vode, stigla cisterna

U blizini se nalaze stambene, ali i nekoliko poslovnih zgrada, kao i Kuća ljudskih prava.

Voda je iscurila na ulicu. No, brzom intervencijom vatrogasaca voda je zaustavljena te nije iscurila na glavnu prometnicu. Policijska uprava zagrebačka obavila je očevid te nam je potvrđeno kako su svi sigurni te se sav promet na tom dijelu odvija neometano.

Dio Trešnjevke ostao je bez vode. "Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu bez vode je dio potrošača na Selskoj cesti na Trešnjevci. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternom", priopćio je Zagrebački Holding.

Na Trešnjevci došlo do puknuća vodovodne cijevi - 2 U tijeku je sanacija cijevi na Trešnjevci - 1 Foto: Dnevnik.hr

Vodovodne cijevi na Trešnjevci nekoliko su puta pucale zbog dotrajalosti vodovoda. A pucanja cijevi nisu bili pošteđeni ni drugi dijelovi Zagreba.

Podsjetimo, nakon puknuća cjevovoda na Aveniji Marina Držića, zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević izvijestio je kako je, otkad je on na vlasti, oko 200 milijuna kuna investirano u vodoopskrbnu mrežu. Tom prilikom istaknuo je kako je potrebno "modernizirati i obnoviti cijelu vodoopskrbnu mrežu u Zagrebu".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene