Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin: "Šeparović misli da vlast pripada njemu"

Pucnjava na Zrću

Traže se mladići koji su pokušali ubiti 19-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija i dalje traga za muškarcima koji stoje iza krvavog pokušaja ubojstva u Novalji. Nakon večernjeg izlaska na popularnom Zrću trojica mladića iz Zagreba najprije su se verbalno, a potom i fizički sukobila.

Policija i dalje traga za dvojicom mladića koji su u Novalji na Pagu pištoljem ranili 19-godišnjaka koji je s teškim ozljedama glave prevezen u opću bolnicu u Zadar. Iz ličko-senjske policije su nam potvrdili kako kriminalističko istraživanje traje i da intenzivno tragaju za dvojicom prijatelja koji se nalaze u bijegu, a koji bi mogli razjasniti motive napada.

Pročitajte i ovo Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život Ilustracija ozljede glave i mozga Tučnjava ispred kluba u Splitu: Mladić se bori za život

''Policijska uprava ličko-senjska zaprimila je oko 7 sati zaprimila je dojavu od hitne medicinske pomoći iz Novanje da su zaprimili 19-godišnjaka iz Zagreba s ozljedama od vatrenog oružja. On je potom prebačen u opću bolnicu u Zadar gdje su mu ozljede kvalificirane kao lake tjelesne ozljede'', rekla je Maja Prozičević iz PU ličko-senjske.

''On je obrađen u našoj bolnici, hospitaliziran. Sada je njegovo stanje stabilno. On je izvan životne opasnosti'', kaže Edi Karuc iz bolnice u Zadru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene