451902
451902
451902
451902
451902

Nova TV donijela prvu Snapchat reportažu u Hrvatskoj

  • , 29.09.2016., 16:32
  • Autor:
  • komentara

Novinar redakcije Dnevnika Nove TV ostvario je prvi Snapchat takeover u Hrvatskoj .

 
 
 
 
Nova TV donijela prvu Snapchat reportažu u Hrvatskoj (Foto: dnevnik.hr)
Nova TV donijela prvu Snapchat reportažu u Hrvatskoj (Foto: dnevnik.hr)

Nova TV još jednom dokazala je da živi svoju viziju najjače multimedijalne platforme: DNEVNIK.HR prvi je medij u Hrvatskoj koji ima Snapchat profil, a osim toga Nova TV prva u Hrvatskoj koristila je formu Snapchat reportaže. Snapchat reportažu od nedavno koriste i najveći svjetski mediji, poput AlJazeere, CNN-a, MSNBC, FOX, Whashington posta, a među njima i hrvatski medijski lider - Nova TV.

Ivan Forjan reporter Dnevnika Nove TV, uživo se danas javio iz Izraela s najvećeg svjetskog sajma inovacija i tehnologije te svoju Snapchat reportažu donio na Snapchat profilu Dnevnik.hr-a Nove TV. Time je Nova TV ostvarila „Snapchat takover“ i prva u Hrvatskoj korisnicima omogućila ovakav način konzumiranja sadržaja.

Tehnika Snapchat reportaže omogućuje trenutan prijenos informacije direktno s mjesta događaja. Korisnici koji žele konzumirati uživo vijesti, a iste mogu trenutno i podijeliti, prepoznali su kvalitetu Snapchata i alata komunikacije koje ova mreža omogućava.

Nova TV kao najjača medijska kompanija na tržištu i ovaj kanal koristi za pravovremeno i vjerodostojno prenošenje relevantnih informacija. Nova TV i dalje će se razvijati kao multimedijalna platforma i koristiti sve alate i kanale koji su raspoloživi s ciljem da svojim korisnicima omogući pravovremene i vjerodostojne informacije te vrhunsku zabavu.

Korisnici Snapchata pod imenom Dnevnik.hr ,mogu pronaći profil news portala i konzumirati zanimljiv sadržaj.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se