Obavijesti Video Pretražite Navigacija
lijepa gesta

Vatrogascima ponestalo vode i hrane, pa im pomogao njemački milijarder: "Šteta što nije bilo pive"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci iz Zlarina koji su gasili požar na otoku Kakan iznenadili su se kada im je u pomoć s pošiljkom hrane i pića pristigao bogati poduzetnik Reinhold Würth.

Vatrogasci JVP-a Šibenik i DVD-a Zablaće gasili su požar na otoku Kakan kraj Šibenika. Intervencija je bila iscrpljujuća, a na kraju su ostali i bez zaliha vode, no tad je uskočio njemački milijarder Reinhold Würth, koji se sa svojom jahtom Vibrant Curiosity bio blizu glisera u kojemu su bili vatrogasci.

Predsjednik DVD-a Zlarin Dario Gregov ispričao je cijeli događaj za 24sata. "Nakon nekog vremena, gliser s mladićem i djevojkom se vratio do nas, a sa sobom su imali pune vreće raznih sendviča koje su očito napravili za nas, jer su došli oko sat vremena nakon prvog susreta, puno sokova i pakete vode. Baš su nas ugodno iznenadili i jako nam je dobro došlo, ali pive nije bilo", ispričao je kroz smijeh.

Pročitajte i ovo Požar u Sloveniji vatrena stihija FOTO/VIDEO Dramatični prizori u susjedstvu: Požar se vidi iz Ljubljane, u gašenju sudjeluje i vojska

Pročitajte i ovo Požar kod Vrpolja Zahvaćeno 100 hektara Veliki požar kod Šibenika pod nadzorom vatrogasaca: Policija privela jednu osobu

Objasnio je i koje su prepreke gašenju požara na otoku. "Često nam na intervencijama građani uskoče u pomoć na razne načine, a često i nuđenjem osvježenja. Mi uvijek sa sobom nosimo vodu i ostale potrepštine, ali kad idete na otok, te se zalihe potroše, a teško se mogu nabaviti nove, pogotovo kad je zahtjevna intervencija", rekao je.

Megajahta njemačkog milijardera ima privatni vanjski prostor na palubi, VIP apartman s privatnom kupaonicom te pet dvokrevetnih apartmana. Na jahti je 26 članova posade, a duga je 85 metara te može primiti 14 putnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene