Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Kao i svaka druga država'

Nikolić o ćirilici u Vukovaru: RH treba donositi zakone koje može provesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon susreta u Bruxellesu s predsjednicom Kosova Atifetom Jahjagom, srbijanski predjsednik Tomislav Nikolić upitan je i što misli o situaciji sa dvojezičnosti u Vukovaru.

Nikolić je kratko odgovorio na pitanje novinara o inicijativama da se odgodi primjena dvojezičnosti u Vukovaru. "Znate što, Hrvatska kao i svaka druga država treba donositi zakone koje može provesti", rekao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Službeno Vučić će se odazvati pozivu da posjeti Hrvatsku Slika nije dostupna Dan vojske U Srbiji Dan vojske, a Nikolić opet o zveckanju oružjem

>> Pod cijenu kaznene odgovornosti: 'Skidat ćemo ćirilične natpise'

Inače, visoka predstavnica za vanjsku i sigurnosnu politiku EU-a Catherine Ashton objavila je u srijedu navečer da je prvi susret predsjednika Srbije i Kosova protekao u konstruktivnom ozračju.

Predsjednici Srbije i Kosova Tomislav Nikolić i Atifete Jahjaga sastali su se prvi put u srijedu u Bruxellesu uz posredništvo visoke predstavnice EU-a za vanjsku i sigurnosnu politiku Catherine Ashton.

"Nakon što se sam se odvojeno sastala s njima, imala sam zajednički sastanak s predsjednicima u otvorenom i konstruktivnom ozračju", objavila je u priopćenju Ashton. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene