Obavijesti Video Pretražite Navigacija
traži povjerenstvo

Grmoja o transkriptima: "Ovo dokazuje da je niz detalja bio skriven od Mosta"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta, komentirao je objavu iskaza Martine Dalić USKOK-u.

Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta, tvrdi da objavljeni transkripti iskaza Martine Dalić USKOK-u dokazuju kako je puno toga bilo skriveno od Mosta.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Želi predstaviti program Grmoja: "Ako je sve tako idealno kao što Plenković tvrdi, zašto izbjegava sučeljavanje" Nikola Grmoja Tko je Nikola Grmoja? Mostov bombarder iz Metkovića: Uvijek spreman na fajt, na granice bi slao vojsku

"Iz samog objavljenog teksta proizlazi ono što smo govorili i ranije, da je niz detalja skriven od Mosta kao tadašnjeg koalicijskog partnera. Zato samo podsjećamo da je Most zatražio i u saborsku proceduru uputio zahtjev za osnivanje istražnog povjerenstva s nadležnošću da se u cijelosti ispitaju sve okolnosti oko donođenja i provođenja lex Agrokor", poručio je Grmoja.

Dodao je da je Most tražio i još uvijek traži povjerenstvo i transparentnost.

Iskaz bivše ministrice gospodarstva koji je objavila televizija N1 pokazuje da je osim samog premijera Andreja Plenkovića i sam vrh HDZ-a bio upućen u događaje u vezi s planom rješavanja situacije u Agrokoru dok je koncern još vodio Ivica Todorić

Objavljeni transkripti pokazuju i da je ministar financija Zdravko Marić ipak bio uključen u traženje rješenja za Agrokor, bar u toj ranoj fazi. Štoviše, kao bivši Todorićev zaposlenik sugerirao je kako bi tadašnji vlasnik Agrokora mogao reagirati na neke poteze koji su predlagani na tim sastancima. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene