Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Ako ne mogu ovi, neka se maknu i puste druge'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U atentatu na Ivu Pukanića poginuo je i njegov bliski prijatelj i savjetnik za marketing Nikola Franjić. Franjićeva je obitelj shrvana tugom, ali i ljuta na državu u kojoj, čine se svatko može dobiti metak u čelo ili geler u prsa.

Nikola je bio sudionik Domovinskoga rata i borio se na svim ratištima, od Vukovara do Hrvatske Kostajnice. Shrvana obitelj za njegovu je smrt doznala posljednja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policijska sumnja Milovanović sudjelovao u atentatu na Ivana Pavla II.? Slika nije dostupna Čiji je novac na računu ubojica Ive Pukanića?

>> Ubijeni Pukanić i Franjić

Kao najmlađe od petero djece, Nikola se 'trbuhom za kruhom' otisnuo 'preko bare'. U Čileu i Sjedinjenim Državama radio je kao marketinški stručnjak, a po povratku u Europu osnovao je vlastitu tvrtku.

Za vijest o njegovoj smrti posljednji su saznali i to ne od policije. I to najviše zamjeraju.

'Srce mu je bilo veliko kao autobus...ako ne mogu naći te lopove neka se maknu, neka puste drugima', neutješno i kroz plač priča njegova majka.

Nikola Franjić iza sebe je ostavio nezaposlenu suprugu i 13-godišnjeg sina. Posljednji ispraćaj bit će u Bošnjacima u utorak.

Više o Nikoli Franjiću doznajte u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene