Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Frizerka iz Pule

Ni u 83. godini ne razmišlja o mirovini!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Junakinja naše sljedeće priče ne da ne razmišlja o odlasku iz države, već u 83-oj godini života ne razmišlja o mirovini!

Vitalna i duhovita! Maria Moschion koju od milja sve mušterije zovu Nella i u svojoj 83. godini ima pune ruke posla. Godine su, kaže, samo broj. Zato o mirovini još ne razmišlja.

Pročitajte i ovo Frizerka (Foto: Dnevnik.hr) pretjerana kazna? Frizerka završila u zatvoru zbog rada u vrijeme epidemije: "Ako mislite da je važniji zakon nego prehraniti djecu, donesite odluku" Slika nije dostupna "Ma, super si" Jedna je maska na Riječkom karnevalu posebno nasmijala: Prepoznajete li tko se krije u liku Jovanke Broz?

Nikad nije bila na godišnjem odmoru. Kao mlada radila je i nedjeljom. To ju je, kaže, održalo tako mladolikom i veselom. Svaka je nova frizura bila izazov! Ipak najveći, visoke punđe Jovanke Broz.

>> Stariji od 65 godina čine 20 posto hrvatskog stanovništva

Danas su njene klijentice manje poznate žene. No sve redom dolaze godinama. Vole njeno društvo i njen rad. U poslu, ali i svemu čega se primimo, kaže Maria, uspjet ćemo ako smo uporni. I ako doista volimo ono što radimo.

Posla će ne sumnjamo biti. Mariji od srca želimo još puno uspješnih i veselih frizerskih godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene