Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevrijeme

Pijavica odnijela krov vatrogasne zgrade i benzinsku postaju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijavica koja je u nedjelju, u kasnim poslijepodnevnim satima poharala Viroviticu i Pitomaču, odnijela je krov zgrade u kojoj su smješteni vatrogasci.

Ukoliko imate fotografije nevremena, možete ih poslati na moj.report@novatv.hr.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ima ozlijeđenih Snažna oluja hara Njemačkom: Stabla padala po cesti i tračnicama, 2000 ljudi ostalo zarobljeno na kolodvoru Snimljene pijavice kod Pule i Brača upaljen žuti meteoalarm VIDEO Opasno vrijeme: Pijavica protutnjala Bračom, druga snimljena kod Pule

'Došlo je brzo, sve se treslo. Počelo je oko 18.25 i trajalo je nekoliko minuta', ispričali su zapovjednik Javno vatrogasne postrojbe JVP Virovitica Anto Tutić i predsjednik Vatrogasne zajednice grada Virovitice Ivan Cmrečnjak, javlja Informativni centar Virovitica.

Virovitički vatrogasci, prema onome što se moglo vidjeti po mraku – najteže su stradali. Njima je pijavica koja je na trenutke udarala i više od 100 km/h odnijela krovište sa središnje zgrade.

>> VIDEO Ubojito nevrijeme napravilo kaos na sjeveru Europe

Osim toga, odvaljena su ulazna vrata i bačena na vatrogasno vozilo. Šeta na navedenom mjestu mjeri se u nekoliko stotina tisuća kuna.

U Gornjem Bazju drvo je palo preko ceste, u ulici Petra Krešimira drvo je palo na kuću. Drvo je srušeno i kod Centra za socijalni rad u Virovitici, kao i u Strossmayerovoj ulici. U Rogovcu je palo drvo preko ceste koje je pritom zakačilo žice od struje.

Pijavica koja je pogodila i Pitomaču, pogodila je benzinsku postaju i gotovo je 'raznijela'. Prilikom udara vjetra, oštećena su i dva osobna automobila i jedan kamion. Na sreću nije bilo ozlijeđenih, a benzinska postaja do daljnjega je zatvorena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene