Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KBC Zagreb

"Ministre Berošu, možete li mi objasniti zašto...": Suprug nestale žene koja je pronađena bez svijesti poslao ljutitu poruku

Ilustracija
Ilustracija Foto: Srdjan Vrancic/Cropix
Žena je nestala u petak navečer, a pronađena je bez svijesti u nedjelju te je hitno prevezena u KBC Zagreb. No, za obitelj neizvjesnost time nije prestala. Tim više što nisu uspijevali doći do informacija iz bolnice.

Obitelj je tri dana proživljavala pravu dramu kada je njihova supruga i majka u petak navečer nestala i nije se javljala nikome od obitelji i prijatelja. Društvenim mrežama proširio se apel obitelji za pomoći u potrazi. 

"Od jedne obične šetnje u petak poslijepodne moje supruge došlo je do panike, neizvjesnosti i očekivanja kakvu ćemo vijest dobiti!", rekao je suprug nestale žene.

Srećom, žena je u nedjelju pronađena živa, ali bez svijesti. No obitelj i dalje ne zna razlog njezina nestanka. To sada istražuje policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tijekom terorističkog napada VIDEO Hrabri dječak spašavao ljude tijekom krvoprolića: "Jako sam se bojao, mislio sam da će baciti granatu i na nas..."

I dok obitelj čeka odgovore na pitanja zašto je žena nestala i nije se javljala obitelji, javio se novi problem. Obitelj nije mogla do informacija o njezinu stanju nakon što je bez svijesti prevezena u KBC Zagreb.

Pročitajte i ovo Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

"Ministre Berošu! Možete li mi objasniti zašto sam već 45 minuta prvi na redu čekanja za informaciju u HMP-u Rebro kako bih doznao u kakvom mi je stanju supruga, nakon što je pronađena u besvjesnom stanju! Automat vrhunski radi i govori već 45 minuta kako sam prvi u redu čekanja! Zar nemam pravo dobiti kratku informaciju o tome kako mi je supruga!" napisao je zabrinuti suprug.

"Zvao sam ih od 22 sata do pola 5 ujutro, misleći da tada nije toliko gužva. U međuvremenu sam nekoliko puta zvao, čekao i nitko se nije javio. Našao sam broj od hitne i na taj broj se javi automat i kaže mi 'prvi ste u redu čekanja'. Jutros u pola devet sam čekao 20 minuta i onda mi se javila sestra i rekla da nije ovlaštena davati informacije, nego to može doktor, a njega nema. Poludio sam. Onda me za sat vremena tek nazvala doktorica", ispričao je potreseni čovjek za DNEVNIK.hr i dodao kako je do informacija pokušao doći i preko centrale, ali ni tamo se nitko nije javljao.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene