Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dečku Leskovčaninu javio prijatelj

Nestala Martina Horvat viđena u Beogradu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Martina Horvat , zagrebačka PR agentica za kojom hrvatski MUP i sve nacionalne policije u regiji intenzivno tragaju otkako je prije 16 dana nestala, navodno je viđena u subotu na željezničkom kolodvoru u Beogradu.

Tu zasad nepotvrđenu informaciju dobio je Saša Leskovčanin, dečko nestale Martine, preko poznanika koje je angažirao u potrazi za djevojkom, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dečko Saša Leskovčanin 'Navodno je Martina išla u Srbiju tražiti ubojicu tate' Slika nije dostupna Nema je 15 dana Martinin menadžer: 'Nadam se da je mobitel greškom isključila'

MUP RH tvrdi da raspolažu s više različitih informacija o nestaloj Martini Horvat, ali niti jedna još nije potvrđena kao pouzdana. 'U ovom trenutku ne možemo govoriti o njihovu sadržaju ili drugim detaljima informacija kojima raspolažemo', navodi se u odgovoru MUP-a.

>> 'Navodno je Martina išla u Srbiju tražiti ubojicu tate'

'Pokrenuo sam sve veze i poznanstva, sve motoklubove u Hrvatskoj i brojne u drugim zemljama, i danas mi je prijatelj rekao da je Martina viđena u Beogradu. To je sve što zasad znam. Napišite to neka i srpska policija vidi i poduzme sve što je potrebno. Otišao bih iz ovih stopa u Beograd i prevrnuo cijelu Srbiju, samo da mi policija nije oduzela putovnicu. Prijatelj mi je rekao da je to sigurno ona. Na apaurinima sam već danima i više ne znam gdje mi je glava. U stan ne mogu jer je zapečaćen, a Martinina mama rekla mi je da se iselim, pa joj ne želim raditi probleme. Spavam kod konobarice iz kafića na Laništu i ne znam dokad će još trajati ovaj užas. Lijepim plakate po gradu, zovem sve koje poznajem, surađujem s medijima, a policiji sam na raspolaganju kad god to žele', rekao nam je za Jutarnji Leskovčanin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene