Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dečko Saša Leskovčanin

'Navodno je Martina išla u Srbiju tražiti ubojicu tate'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šesnaest je dana prošlo otkad je Martina Horvat posljednji put viđena na zagrebačkom Laništu. Naša ekipa razgovarala je s njezinim dečkom kojeg je policija prvog osumnjičila za ubojstvo. No, MUP traga i za 54-godišnjim Zagrepčaninom, vlasnikom mjenjačnice, kojem se već nekoliko dana gubi svaki trag.

Od četvrtka navečer policija traga za 54-godišnjim Milenkom Bilobrkom. Otišao je iz svog stana u zagrebačkoj Maksimirskoj ulici i od tada se nije javio ni supruzi ni sinu s kojima je živio. U njihovom stanu danas nije bilo nikoga. Susjedi su iznenađeni, iako o obitelji Bilobrk ne znaju puno. 'Prošli tjedan sam ga vidjela u liftu, ništa drugo ne znam. Čime se bave stvarno ne znam', rekla nam je jedna susjeda. Miljac ili Bili, kako ga zovu, vlasnik je mjenjačnice u Importane Galeriji u središtu Zagreba, a navodno i nekoliko poslovnih objekata.

Pročitajte i ovo Policijski auto Dobre vijesti Sretan kraj potrage: Nestali 26-godišnjak vratio se kući živ i zdrav Iva Radić - 1 Suočavanje s prošlošću Vukovarka koja 30 godina traži istinu o sudbini svojeg oca: Zašto se ništa nije pomaknulo s mrtve točke?

Osim za njim, policija i dalje traga za Martinom Horvat, djevojkom kojoj se prije 16 dana, kada je posljednji put viđena na zagrebačkom Laništu, gubi svaki trag. 'Molim putem vas da mi pomognete koliko je moguće, da je se pokuša naći', apelirao je pred našom kamerom njezin dečko, Saša Leskovčanin, pokazujući njezinu sliku. Upravo je Saša bio prvi osumnjičen za eventualno Martinino ubojstvo. Spominje se i tepih koji je on na dan njezina nestanka iznio iz stana. Pregledan je njegov automobil i stan koji je još uvijek zapečaćen. Ipak, zbog nedovoljno dokaza policija je Sašu pustila. 'To me ne dira uopće. Ja sam je jako volio. Nikad joj ne bih naudio, niti bih joj išta loše napravio', rekao je kroz suze.

I prije ovog nestanka, kaže Saša, Martina je otišla i nije mu se javljala gotovo mjesec dana, no obitelji jest. 'Imam neke crne misli da je negdje možda zatočena protiv svoje volje, jedino me to proganja'. Na pitanje gdje misli da je, odgovara da misli na Srbiju. 'Jer je tamo išla navodno osvetiti ubojicu svog tate, kojeg nisu nikad našli, vukovarskog branitelja', kaže Leskovčanin. Iako je previše pitanja vezano za ovaj slučaj, policija tek treba odgovoriti na ono najvažnije - gdje je Martina Horvat?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene