Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema je već 2 tjedna

Nestala 19-godišnja djevojka iz okolice Omiša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PU splitsko-dalmatinska objavila je na svojim web stranicama informaciju o nestanku 19-godišnje Marije Bilić-Pavlinović iz mjesta Studenci, kod Omiša te ujedno moli građane za pomoć i bilo kakve informacije u vezi s nestankom djevojke.

Zadnji put djevojka je viđena 8. listopada 2009. godine, kako odlazi iz obiteljske kuće u Studencima, navodi policija. Djevojka je visoka oko 175 cm, srednje tjelesne građe, duge ravne svijetlo smeđe kose i smeđih očiju, a u trenutku udaljenja iz obiteljske kuće bila je odjevena u bijele hlače i plavu majicu dok je na nogama imala bijele sportske tenisice.

Pročitajte i ovo Roko Rade Pešić Omiš zavijen u crno Škola i prijatelji opraštaju se od poginulog 19-godišnjaka: "Dragi naš Rade, izmjenjuju se krik i muk..." Ilustracija Serijski nasilnik Istukao djevojku pa na suđenju imao bizarnu molbu: "Ne želim u zatvor, moram se brinuti o njima"

Ukoliko građani imaju bilo kakvu informaciju o djevojci ili osobi, koja odgovara opisu, policija moli da se iste dojave u najbližu policijsku postaju ili na broj 92.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene