Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Zagrljaj za Marlu"

Nesebična gesta: Roditelji teško bolesne djevojčice Marle, za koju se skupljao novac u humanitarnoj akciji, donirali medicinski uređaj Klaićevoj bolnici

Humanitarna akcija Zagrljaj za Marlu (Foto: Goran Malogorski)
Humanitarna akcija Zagrljaj za Marlu (Foto: Goran Malogorski) Goran Malogorski
Aktualno Galerija +0 Humanitarna akcija Zagrljaj za Marlu (Foto: Goran Malogorski) Galerija 1/1 >>
Roditelji Marle Malogorski učinili su nesebičnu gestu. Za "višak" novca prikupljen u humanitarnoj akciji donirali su drenažni prsluk Klaićevoj bolnici.

Marla Malogorski boluje od cistične fibroze i u humanitarnoj akciji "Zagrljaj za Marlu" prikupljao se novac za drenažni prsluk koji košta više od 100.000 kuna, a ne pokriva ga HZZO.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NIJE GA ZVAO USKOK Beroš otkrio kada bi moglo doći do popuštanja mjera: "Neću vam otkriti kada ćemo skidati maske, ali..." Slika nije dostupna TRAŽE KONKRETNA RJEŠENJA Inicijativa Spasi me i Moramo vam nešto reći sutra na razgovoru kod ministra: "Pisalo je da je rizik umjeren. Umjeren rizik za što? Za glad, za žeđ, za smrt, za nasilje?

Drenažni prsluk je medicinski uređaj koji stvara određene vibracije koje olakšavaju disanje onima koji boluju od ove rijetke bolesti koja se javlja s učestalošću na oko jednog od tri tisuće ljudi.

Tata Goran pokrenuo je akciju za svoju kćerkicu, javili su mu se brojni prijatelji i dobri ljudi koji su uplaćivali novac na otvoreni račun. Roditelji Marle Lana i Goran od prikupljenog novca kupili su uređaj za svoje dijete, dok je "višak“ novca usmjeren u još jedan takav prsluk koji je doniran Klaićevoj bolnici u Zagrebu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene