Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SDP, HNS, IDS, HSU i HDZ

Stranke prekidaju kampanje za EU izbore i novac doniraju za pomoć poplavljenim područjima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP, HNS, IDS i HSU, stranke s liste br. 20, prekidaju marketinške aktivnosti, a sav novac proslijedit će se u fond za pomoć poplavljenim područjima RH.

DP, HNS, IDS i HSU, stranke s liste br. 20, donijele su odluku o prekidu marketinških aktivnosti, vezanih uz promociju kandidata u medijima, u zadnjem tjednu izborne kampanje za Europski parlament. Iznos namijenjen promotivnim aktivnostima, oko 450.000 kuna, proslijedit će se u fond za pomoć poplavljenim područjima Republike Hrvatske, objavljeno je na portalu Moje Europa.

Pročitajte i ovo VAR Uvjerljiv odgovor Mislite li da je suđenje u HNL-u pristrano? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Europski parlament Politička scena EU-a Desničarski val prijeti promjenama u Europskom parlamentu: Hoće li krajnja desnica preuzeti kontrolu nad političkim smjerom EU-a?

Ne znate koje je vaše biračko mjesto? Nema problema...

Uz objavu njihove odluke, pozvali su sve članove stranaka zastupljenih na listi broj 20 za Europski parlament da pomognu, na bilo koji način onima kojima je pomoć sada najpotrebnija.

Završne skupove otkazala je i najjača oporbena stranka HDZ. Svih pet završnih predizbornih skupova HDZ-a koji su se trebali održati u Rijeci, Varaždinu, Osijeku, Splitu i Zagrebu, otkazuje se, potvrdila je stranka HDZ. Novac predviđen za pokrivanje troškova tih skupova bit će uplaćen kao pomoć stradalim područjima.

Članice i članovi Mladeži HDZ-a, Zajednice žena 'Katarina Zrinski' i Zajednice branitelja 'Gojko Šušak' stavit će se na raspolaganje stožerima za zaštitu i spašavanje te pomagati u obrani od poplava i saniranju njihovih posljedica, poručuju iz HDZ-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene