Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"OVO NIJE MOLBA"

PORUKA IZ LAS VEGASA Neočekivana podrška Anki Mrak-Taritaš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobro raspoložena, Mrak-Taritaš za DNEVNIK.hr otkrila je što se krije iza videosnimke s porukom podrške, koja je vrlo brzo postala viralna.

Anka Mrak-Taritaš, kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba, na svom je službenom Facebook profilu objavila neočekivanu videoporuku podrške. Naime, potporu joj je dao - Robert De Niro!

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti" Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?"

Naravno, riječ je ipak o imitatoru. Ovim smo povodom nazvali Mrak-Taritaš. Javila se dobro raspoložena i za DNEVNIK.hr otkrila što se krije iza ove snimke, koja je u kratkom vremenu postala viralna.

"To je ideja mojih prijatelja, koji su trenutno u Las Vegasu. Inače su dio mog tima u kampanji pa im je palo na pamet da bi mogli osmisliti ovu zanimljivu podršku. Angažirali su imitatora Roberta De Nira i noćas mi poslali snimku.

Naravno da sam bila oduševljena i morala sam to podijeliti na svom Facebooku", kazala nam je nasmijana Mrak-Taritaš. 

Kako je "De Niro" podržao kandidatkinju za zagrebačku gradonačelnicu možete pogledati na priloženom videu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene