Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ovo je najveća hvala"

Hrvatska "željezna lady" se opustila: U Saboru traže njezinu glavu, a ona im pokazala - majicu. Ali ne bilo kakvu...

Martina Dalić s majicom sindikata (Foto: Dnevnik.hr)
Martina Dalić s majicom sindikata (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Martina Dalić s majicom sindikata (Foto: Dnevnik.hr) Martina Dalić s majicom sindikata (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Opuštena Martina Dalić (Foto: Dnevnik.hr) Opuštena Martina Dalić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Martina Dalić i Andrej Plenković (Foto: Pixell) Galerija 1/3 >>
Potpredsjednica Vlade Martina Dalić došla je vrlo opuštena na saborsku sjednicu na kojoj se raspravlja o njezinu opozivu, jer ipak zna da joj ne rade o glavi i da oporba nema dovoljno glasova za njezinu smjenu.

Iako se raspravljalo o njezinu opozivu pa ju je od oporbenjačkih strelica branio premijer Andrej Plenković, potpredsjednica Vlade i ministrica Martina Dalić nije odavala da je imalo zabrinuta. U nastupima uvijek ozbiljna, pa i dosta stroga, no u četvrtak u Saboru u prilično opuštenom izdanju.

Pročitajte i ovo Prisega Krešimira Ačkara "Netko se uključio" VIDEO Ovo je podiglo atmosferu, smijeh je odzvanjao sabornicom: "Triput je triput!" Izbor predsjednika Sabora Izbor predsjednika Sabora VIDEO Ovih šestero zastupnika glasalo je protiv Gordana Jandrokovića

Kako bi dokazala da je u Agrokoru napravila dobar posao, u sabornicu je čak ponijela i majicu, onu koju je dobila od sindikata Belja.

"Povodom činjenice da je postignut načelan sporazum među vjerovnicima, u srijedu poslijepodne održan je i sastanak sa sindikalnim povjerenicima u Agrokoru kako bi im se predstavio nacrt načelnog sporazuma. Tim povodom sam od predstavnika Nezavisnog sindikata hrane i pića Belje dobila ovu majicu kao znak pažnje i pozornosti radnika Belja za očuvanje radnih mjesta u sustavu Agrokor. Ja im zahvaljujem i to je najveća zahvala za sve poteškoće u zadnjih godinu dana", rekla je Dalić i ponosno se vratila u klupu.

Kameri nije promaklo niti njezino opušteno sjedenje s nogama u zraku poput kakve djevojčice.

Martina Dalić s majicom sindikata (Foto: Dnevnik.hr) Opuštena Martina Dalić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene