Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi bi bili superheroji

Nema više jednostavnosti: Dječji rođendani nisu što su nekad bili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među djecom hit su tematski rođendani, a jedna od najčešćih tema su Zvjezdani ratovi.

Ni rođendani nisu jednostavni kao što su nekad bili. Među djecom, trenutačno su najveći hit oni tematski. A mališani odreda žele biti superheroji. Jedan takav rođendan, posvećen Ratovima zvijezda, održan je u nedjeljno popodne.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore

Trening za Jedi akademiju počeo je  čim su djeca obukla svoje uniforme. Zvjezdani ratovi jedna su od najčešćih tema na dječjim rođendanima.

'Oni ovdje pokušavaju postati Jedi vitezovi. Što znači da mi pokušavamo na jedan suptilan način u njih ugraditi neke vještine, a to su empatija, da nauče slušati jedni druge, da nauče biti mudri kao Joda i prihvaćati tuđe savjete. Da se nauče boriti za sebe, ali sa svrhom i smislom.', kaže Dijana Zorić, voditeljica radionice.

VIDEO Prizor koji će 90-godišnjem slavljeniku zauvijek ostati u sjećanju!

Nazobilazan motiv su i superjunaci. A kad je dječja mašta u pitanju, sve je moguće. 'Kad bi nestalo struje, ja bih munjom vratio svjetlo natrag', kaže Kristijan.

'Mi želimo da oni razmišljaju šta bi sa svojim moćima mogli napraviti i kako bi oni mogli učiniti bolje u svijetu', objasnila je Ana Grzunov, također voditeljica radionice.

'Jedaji su dobri likovi u tom filmu, samo se žele riješiti zla i žele mir i dobrotu unijeti u svijet, da nema više niti Darth Vadera niti svih njih zlih', uvjeren je Kristijan.

Isto tako bilo bi i da se djecu pita. Život bi bio jedna velika igra, a u njemu bi vladali mir i sreća.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene