Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Parkiralište kod Paromlina

Nema više besplatno: Bandić Zagrebparkingu daje 300 parking mjesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Parkiralište unutar kompleksa Paromlin više neće biti besplatno, potvrdio je pomoćnik pročelnika Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet Mijo Bezer.

Pojasnio je da će 250 parkirnih mjesta kompleksa Paromlin koristiti Gradska uprava za svoje zaposlenike a ostalih 300 mjesta dat će se Zagrebparkingu za javno parkiranje s naplatom u drugoj zoni.

To je parkiralište 7. rujna prošle godine s 550 besplatnih parkirnih mjesta otvorio gradonačelnik Milan Bandić, rekavši kako je namijenjeno svima koji vozilima dolaze u grad kako ne bi stvarali gužvu u centru.

Bezer je Hini također izjavio da će Gradska uprava Zagrebparkingu za javno parkiranje sa naplatom u prvoj zoni dati i parkiralište u Martićevoj ulici, kod zgrade INA-e (100 mjesta) te ispred zgrade Porezne uprave u Novom Zagrebu (440 mjesta). To parkiralište kod Porezne uprave trebalo bi biti u drugoj zoni, rekao je Bezer, dodajući da će odluku o tome, na prijedlog gradonačelnika Bandića, donijeti Gradska skupština na sjednici u travnju.

Također je izvijestio rekao kako je gradonačelnik donio odluku da Zagrebparkingu sa naplatom u drugoj zoni da parkiralište u Savskoj, ispred Zagrebačke banke.

Najavio i da će od 1. travnja stanari Gornjeg grada ponovno moći parkirati u garaži Tuškanac pod istim uvjetima koje su imali i prije, to jest plaćati će po tarifi prve zone. (Hina)

Pročitajte i ovo Policija provodi pojačan nadzor u prometu U Zagrebu Policija upala na car meet i podijelila kazne: Ovakve situacije mogu biti opasne Nova Gradska knjižnica i društveno-kulturni centar - vizual - 7 Napokon kreće Početak gradnje velikog kompleksa na Paromlinu: "Radovi počinju idućeg tjedna i trebali bi trajati dvije godine"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene