Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjedočanstva običnih ljudi

Ne znaju da su 'donirali' Bandiću 90 tisuća kuna - 'U šoku sam i pod stresom. Ne mogu ni spavati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući Milanu Bandiću i njegovim suradnicima mnogi nedužni građani ovih dana piju sedative. Jer su doznali kako su upravo oni među brojnim donatorima Bandićeve predsjedničke kampanje.

Kako su mediji već izvještavali, trećina donacija za Bandićevu predsjedničku kampanju stigla je s juga Hrvatske. A tamo, navodno, na 'usitnjavanje' poslana iz samog Zagreba, piše Dubrovački vjesnik.

Naime, da ne bi bilo sumnjivo, trebalo je donacije rascjepkati na manje uplate više ljudi. Kako se radilo o velikom novcu, na listi donatora su se našli ne samo bliski ljudi od povjerenja tadašnjeg gradonačelnika Stipe Gabrića Jambe već i cijeli niz imena građana Dubrovačko-neretvanske županija koji o tome nisu znali ništa. Da stvar bude bolja, među mnogima od njih ima i socijalnih slučajeva.

Pročitajte i ovo Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu Ilustracija Afera suhi led Predao se poduzetnik osuđen s Bandićevim suradnikom za milijunsku štetu: Morat će vratiti stotinjak nekretnina

Tolić: Za Bandića bi dao sve što imam

Među njima se našao i 75-godišnji Vinko Vrcan iz Vrgorca za kojeg je evidentirano da je Bandiću donirao 90 tisuća kuna. Vinko tvrdi kako nikad u životu toliki novac nije vidio, a kamoli ga nekome dao.

I 55-godišnja Slavica Mijić iz metkovskog prigradskog naselja Dubravica istražiteljima je rekla kako nikakvu uplatnicu nije potpisala te da u životu nije vidjela 90 tisuća kuna.

'U šoku sam i pod stresom. Ne mogu ni spavati. Umalo sam završila na psihijatriji. Najgore je što nisam imala pojma o čemu se radi. Znam da nisam ništa kriva i zato se ne bojim', izjavila je Slavica za Dubrovački vjesnik u kojem možete pročitati detaljnije o ovim ljudima koji su se ni krivi ni dužni našli na udaru istrage.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene