Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Snimka koja otkriva kako je atentator napao Fica: Otkriveno što je izgovorio prije nego što je zapucao

Platio bi jamčevinu

Tolić: Za Bandića bi dao sve što imam

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijatelj zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića Jozo Tolić ima tri doma za starije i nemoćne osobe procijenjena na 4,5 milijuna eura, stan u Zagrebu i vikendicu u Bistri koje daje za jamčevinu Bandiću.

'Žalosno je što ljudi, koji su do jučer bili uz njega 24 sata dnevno, više Bandića ne poznaju otkad je u Remetincu. Ja sam spreman platiti jamčevinu svime što imam, a tvrdim da ima ljudi koji bi za njega skupili i sto milijuna kuna da treba jer ga vole ponajprije kao čovjeka', kaže Jozo Tolić koji Bandića poznaje godinama, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gost Dnevnika Nove TV 'Slučaj Bandić na neki način može se usporediti sa slučajem Sanader' Slika nije dostupna Od uhićenja do novog pritvora Bandiću 15 milijuna razloga čini se nije bilo dovoljno

'To je politički montirana stvar i zatvoren je jedini gradonačelnik u zemlji koji nešto radi. Ako je za išta kriv, neka mu se dokaže i pošteno sudi', dodaje Tolić.

Nije dovoljno 5,5 milijuna kuna: Bandić ponudio premalo za slobodu

Za Bandića se javno izlaže jer, kako kaže, poštuje njegov rad i trud zahvaljujući kojima nije morao beskonačno čekati proceduralne stvari kad je iz Švicarske došao investirati u metropolu.

'Podržao je otvaranje novih radnih mjesta i danas ja zapošljavam 130 radnika', jasan je Tolić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene