Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ne propustite Inventuru Nove TV 2006.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I na kraju ove godine Informativni program Nove TV radi inventuru 2006. 'Inventura' urednika Branimira Felgera 29. prosinca bacit će pogled unatrag 365 burnih svjetskih i domaćih dana šeste godine trećega tisućljeća. Petak, 29. prosinca u 21.40 sati.

Ove se godine u Hrvatskoj najviše spominjalo garaže i selotejpe, dopisnica iz Osijeka Anita Delaš prisjetit će gledatelje na slučaj Glavaš od optužbi do pritvora i štrajka glađu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najnovije o Londonu i izborima Pratite izvanredne vijesti Nove TV Slika nije dostupna NovaTV nagrađuje jednog finalista startup natjecanja Zagreb Connect

Crnu kroniku punio je sve okrutniji kriminal u Hrvata od kojeg su domaću javnost najviše potresla ubojstva u FINA-i. 'Tko pliva, zlo ne misli' reportaža je Ksenije Kardum o prodaji PLIVA-e, aferama u gospodarstvu i prodaji INA-inih dionica. 

Ivana Pezo podsjetit će nas u Inventuri kako je u 2006. zdravstvo bilo nezdravo - od mita i korupcije, lista lijekova do slučaja Maškarin. Priča Ivane Petrović o Petraču i Zagorcu, generalima, milijunima i novcu za oružje pokazuje kako dijamanti više nisu samo plavušini najbolji prijatelji.

U protekloj smo se godini naslušali i nadahnutih izjava političara, pa Inventura donosi naramak onih koje se pamte i brojati pluseve i minuse javnim osobama. Ipak tko radi, taj i griješi, pa tako i voditelji i novinari u javljanjima uživo i eteru, stoga će se prisjetiti vlastitih slavnih trenutaka.

U svijetu su se odvijali rat Izraela i Libanona, sukobi u Mađi, smrt Slobodana Miloševića, samoubojstvo Milana Martića, referendum u Crnoj Gori, a premijer Sanader bio kod Busha.

Sportska redakcija pripremit će kolaž najvažnijih događaja od Svjetskog nogometnog prvenstva, novog izbornika, afere nogometaša u noćnim klubovima, Olimpijskih igara i uspjeha tenisača, a Ivica Kovačević podsjetit će nas u showbiz bloku da i bogataši, rijetko, ali ipak plaču.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene