Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasio se i Miljenić

POPIS KOJI I DALJE DIŽE PRAŠINU Je li 300 branitelja na 'crnoj listi' Srbije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikad s druge strane, dakle govorimo sa srpske, vi niste mogli dobiti nešto iza čega bi mogli stajati i što bi mogli ljudima reći jeste na popisu, niste, imate nekakvu sigurnost ili nemate, poručuje Orsat Miljenić.

Prašinu i dalje diže navodni popis od 300 hrvatskih branitelja, koji su na 'crnoj listi' Srbije.
Zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir pisala je o tome premijeru Oreškoviću. Petir tvrdi da Ministarstvo pravosuđa ima podatke tko je na tom popisu. Od Oreškovića je zatražila da branitelje, kojima prijeti opasnost prilikom prelaska granice sa Srbijom, odmah o tome obavijesti.
Bivši ministar pravosuđa tvrdi da su to spekulacije.

''Taj popis je postojao svojevremeno, mislim da je bio ministar Šimonović, nešto se radilo, ali nikad nije definiran taj popis koliko se ja sjećam. U svakom slučaju, nikad s druge strane, dakle govorimo sa srpske, vi niste mogli dobiti nešto iza čega bi mogli stajati i što bi mogli ljudima reći jeste na popisu, niste, imate nekakvu sigurnost ili nemate', rekao je bivši ministar pravosuđa Orsat Miljenić.

Pročitajte i ovo Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene