Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Podrška nogometašu

Navijači: Klasnić je nevin, ovdje se radi o novcu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučaj Ivana Klasnića, kojeg je maloljetna djevojka prijavila za silovanje, i dalje je predmet rasprave u Engleskoj.

No navijači i klupska uprava vjeruju Klasniću, koji tvrdi da je nevin, a sutra će dati iskaz policiji. Hrvatski nogometni reprezentativac ima zabranu razgovora s medijima do okončanja iskaza.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste

Što se dogodilo u stanu u strogom centru Manchestera i tko su ljudi kojima je Klasnić dao ključeve stana u kojem se navodno dogodilo silovanje, pitanja su koja se postavljau. Klasnić je omiljeni lik u Boltonu i njegov povratak na teren nakon teške bolesti Englezi iznimno cijene i poštuju. Ne vjeruju da je umiješan u slučaj.

'To nije istina i to je očito. On nije upleten, mi ga podržavamo', rekao je jedan navijač. 'Ovdje se definitivno radi o novcu. Neke djevojke traže nogometaše koji su dobro plaćeni i kažu im zbogom, a ne vidimo se opet. Jako sam uznemiren zbog ovog što se dogodilo', rekao je drugi navijač.

>> 'Klasnić si može priuštiti najzgodniju curu'

Današnji derbi s Liverpoolom veliki je događaj za navijače i jednog i drugog kluba. Na ulazu u stadion nezamisliva slika za hrvatske pojmove, navijači zajedno šeću, igrači gostujućeg Liverpoola prolaze kroz špalir. Paul je cijeli život vjeran Boltonu. Sad na utakmice voljenog kluba dovodi i svog unuka. Na spomen Klasnića spremno odgovara.

Optužbe česta pojava koja završava odbacivanjem prijave

'Ne vjerujem ni riječ, ne vjerujem u to uopće. Imao sam priliku ga upoznati. Vidio sam ga u baru, nismo razgovarali. Mislim da on nije u stanju to učiniti', rekao je Paul.

Optužbe za silovanje česta su pojava u Engleskoj. U pravilu završe odbacivanjem prijave. No, ovaj slučaj iziskuje oprez jer se radi o maloljetnici. U policiji ne žele govoriti ništa prije saslušanja.

Ivan Klasnić sutra će se pojaviti u policiji u Manchesteru gdje će dati svoj iskaz zajedno sa dvojicom muškaraca koji su bili u njegovom stanu. Javnost u Manchesteru i u Boltonu duboko vjeruju da je Klasnić nevin. Slično razmišljaju i u klubu, posebice klupski menadžer, koji ga je usprkos teških optužbi uvrstio u momčad za derbi s Liverpoolom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene