Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još nije odlučio

Navala na predsjednika: I Bandić se slika s Mesićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Mesić ne može ovih dana nikako pobjeći od svojih potencijalnih nasljednika. Prate ga kao sjene. Danas se u taj vlak ukrcao i Milan Bandić. Nije još, doduše, odlučio o kandidaturi, ali već uči kako predsjednikovati. Iako mu uzor, kaže, ne može nikako biti predsjednik Mesić, nego majka ili Bog.

Aktualni predsjednik i onaj koji još uvijek ne zna bi li se kandidirao za predsjednika, proveli su poslijepodne zajedno. Obišli su tvornicu Bandićeva prijatelja, poznatijeg pod nazivom kralj papira. Dobro je došlo Bandiću i da se malo uslika s predsjednikom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Upiranje prstom J. Mesić: Za Varšavsku je odgovoran SDP Slika nije dostupna Povjerenstvo za sukob interesa Bandić mora razjasniti zapošljavanje Mesićeve kćeri

Teško je doći na red od predsjedničkih kandidata koji ga prate u stopu, bore se i za stolice kako bi sjeli pored njega, a hodaju za njim, kaže Mesić, zato što gledaju kako on radi pa da se i oni malo pripreme. 'Ja sam odmah rekao odavno da imam dva uzora u životu, da imam svoju majku i dragog Boga. Ja nisam ničiji projekt to je broj jedan. Predsjednik države je moj pravi prijatelj, ja sam sa njim izuzetno dobar i korektan i nema razloga da tako bude i u buduće', rekao je Bandić.

'Ja nisam nervozan, drugi su'

A kao što od usta daje svome prijatelju tako i iz usta ne idu loše riječi protiv njega. 'Kao što sam ja zamišljao svoju kampanju tako drugi zamišljaju svoju, a vi pratite sve one koji su u igri. Što to znači neodlučan, u ovom slučaju nema neodlučnosti još izborna kampanja nije počela, niko nije neodlučan', rekao je Mesić.

'Što se tiče odlučnosti i neodlučnosti, za najblesaviju i najgluplju odluku uvijek imate vremena možete je donest kad god hoćete, a za najodgovorniju funkciju koju obnaša naš predsjednik čovjek mora itekako vagati. Ali nisam ja nervozan drugi su nervozni. Meni se nigdje ne žuri', poručuje Bandić. I tako će neodlučni Bandić još malo razmišljati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene