Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Crni fondovi'

Nastavak suđenja za Fimi mediju: Čitanje i pregledavanje dokumentacije iz spisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom Županijskom sudu nastavlja se suđenje Ivi Sanaderu i ostalima okrivljenima u aferi Fimi media.

I ovaj tjedan čita se i pregledava dokumentacija iz spisa, a predviđa se kako će ovaj dio postupka potrajati do kraja mjeseca. Uz bivšeg hrvatskog premijera zbog crnih fondova HDZ-a i izvlačenja novca iz državnih tvrtki pred sudskim su se vijećem našli i Mladen Barišić, bivši rizničar stranke, Branka Pavošević, bivša blagajnica, Ratko Maček, bivši glasnogovornik Vlade i HDZ-a te Nevenka Jurak, vlasnica Fimi medije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suđenje Sanaderu Terešak: Krali su pojedinci, a ne 22 tisuće članova HDZ-a Slika nije dostupna Fimi media 'Politika nije akvarij sa zlatnim ribicama, ako se ne držite hijerarhije pojedu vas pirane'

>> Fimi media: Pročitani podaci Sanaderovih bankovnih računa

Optužene su i Hrvatska demokratska zajednica i navedena marketinška agencija preko koje se izvlačio novac. Dosad je pročitana dokumentacija koja u sebi sadrži račune Fimi medije i javnih tvrtki, a čitani su i podaci o računima, transakcijama, štednim ulozima za Sanadera, njegovu obitelj, tasta i punicu te rješenja o privremenoj blokadi imovine Sanaderovih. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene