447181
447181
447181
447181
447181

'Za HDZ imam ulaznicu za 21. stoljeće. Mukte je, neka je podignu u SDP-u i Narodnoj koaliciji'

  • , 19.08.2016., 19:28
  • Autor:
  • komentara

Narodna koalicija održala je predizborne skupove u Slavonskom Brodu i Požegi.

 
 
 
 
\'Za HDZ imam ulaznicu u 21. stoljeće - mukte\' (Video: Dnevnik Nove TV)
\'Za HDZ imam ulaznicu u 21. stoljeće - mukte\' (Video: Dnevnik Nove TV)

Narodna koalicija održala je predizborni skup u Slavonskom Brodu, a okupljenima se obratio predsjednik SDP-a Zoran Milanović koji je HDZ nazvao svojim konkurentnima, a ne neprijateljima. Nakon Slavonskog Broda Narodna koalicija održala je i predizborni skup u Požegi. Poruka ni tamo nije nedostajalo.

'Dosta je podijela Tito - Tuđman... Ali siguran smjer za Hrvatsku to da, mi planiramo pobijediti. HDZ je super. Oni su super, a mi smo Eurosuper 98. To je gorivo za moderna vozila, moderne mozgove. Za HDZ imam ulaznicu za 21. stoljeće. Mukte je, neka je podignu u SDP-u i Narodnoj koaliciji jer oni su stranka i koalicija 20. stoljeća i nažalost tako je. Ima tamo pametnih ljudi. Iako ne kažem da je to novi HDZ. Trebamo razgovarati, ne kao Big Brother svaki dan na televiziji, ali naši stručnjaci da', kazao je Milanović.

 

'Preuzeli smo Hrvatsku u lošem stanju i izvukli je iz gliba. Možda smo mogli i brže, ali smo učili na greškama. Nismo se rodili kao ministiri. Ali nismo krali, nismo prodavali nacionalne interese. Naši protivnici nisu obećavali da će poskupiti prijevoz, da će ukinuti kurikularnu reformu... Siguran sam da ćemo kao Filip Hrgović nokautirati njihovu koaliciju', kazao je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak.

 

Nakon skupa u Požegi predstavnici koalicije su otputovali u Novu Gradišku na druženje s građanima.

 

 

 

 

 


 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se