Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog produženja pritvora

Naredba iz pritvora: Marina Lovrić Merzel odredila svoju zamjenu na mjestu županice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon produženja pritvora, sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel odredila je svog zamjenika.

Sisačko - moslavačka županica Marina Lovrić Merzel kojoj je produžen pritvor za dva mjeseca odredila da ju u obavljanju njezinih poslova zamjenjuje Zdenko Vahovac, član je SDP-a iz Međurića kod Kutine, jedan od trojice njezina zamjenika, izvijestila je danas županijska uprava.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice Danke - 1 začarani krug Novi zaplet u slučaju Danke Ilić: "MUP umjesto da otkrije i progoni počinitelje kaznenih djela, sudjeluje najvjerojatnije u zlostavljanju i mučenju" Ilustracija lažna dokumentacija Određen pritvor četvorki zbog subvencijske prijevare u poljoprivredi: Okoristili se za 1,5 milijuna eura

Županijski sud u Zagrebu odredio Marini Lovrić Merzel još dva mjeseca istražnog zatvora

Nakon što joj je zbog istražnih radnji radi sumnje na zloporabu položaja i nezakonito poslovanje produžen pritvor, županica Marina Lovrić Merzel odredila je svojeg zamjenika za obavljanje svih poslova županice, o čemu je županijska uprava u petak obavijestila medije.

'Određujem Zdenka Vahovca da me zamjenjuje u obavljanju poslova županice Sisačko-moslavačke županije u slučaju moje duže odsutnosti ili drugih razloga spriječenosti u obavljanju dužnosti županice', stoji u odluci Marine Lovrić Merzel. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene