Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propusti u Turnju

Šokantne snimke: U nove stanove ulaze fekalije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Turnju je država zbrinula nekoliko ljudi. U nove im stanove, čim padne kiša, ulaze fekalije. Agonija traje već godinu dana!

Ivka Pranjić u ratu je izgubila dom i smještena je već godinama u Turnju kod Karlovca s još nekoliko ljudi sa sličnim sudbinama. U nove im stanove, čim padne kiša, ulaze fekalije, a agonija traje već godinu dana.

Pročitajte i ovo Lunos ventilacijski sustavi Pokrovitelj Lunos Indira pobijedila skeptičnost i riješila se vlage: ''Volim isprobati. Ovo mi je bila najpametnija odluka'' Slika nije dostupna 'Želimo znati' VIDEO: Škola u kojoj Vam svašta može pasti na - glavu

Umjesto osvježenja svaka kap kiše baki Ivki u stan donosi sadržaj septičke jame. Ivka živi u konstantnom strahu i ne može ni zaspati. Pobjegla je pred ratnim vihorom iz Doboja i godinama se selila. U stanu od 20-ak kvadrata koji je dobila od države trebala je naći mir.

Vlaga koja se uvukla napada njezina bolesna pluća i Ivka već boluje od bronhitisa. Izvođač radova već je jednom sanirao odvod, ali nije pomoglo. U nadležnom ministarstvu kažu da problem rješavaju što brže mogu

'Sve što se gradi uvijek se nakon useljenja nađu sitni nedostaci koji se tijekom vremena otklone', kazala nam je Marica Barberić iz Ministarstva regionalnog razvoja, ureda u Karlovcu. U telefonskom razgovoru izvođač nam je rekao da već sutra kreću u otklanjanje problema. Baka Ivka se samo nada da će uspjeti prije prvih kiša.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene