Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon priče Provjerenog

Žena šest sati čekala hitnu pa umrla u bolnici, reagiralo Ministarstvo: "Zatražili smo očitovanje"

Aktualno Galerija Drago Makaj o preminuloj supruzi Drago Makaj o preminuloj supruzi Foto: Provjereno Drago Makaj o preminuloj supruzi Drago Makaj o preminuloj supruzi Foto: Provjereno Provjereno: Drago Makaj - 2 Provjereno: Drago Makaj - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Provjereno: Drago Makaj - 1 Galerija 1/4 >>
Nakon emisije Provjereno i priče o ženi koja je preminula u bolnici nakon što je šest sati čekala na hitnu pomoć oglasilo se Ministarstvo zdravstva.

Ministarstvo zdravstva reagiralo je zbog slučaja pacijentice koja je na hitnu pomoć čekala šest sati pa preminula u bolnici. Naime, emisija Provjereno objavila je ispovijest supruga preminule pacijentice.  

Zbog supruge koja je teško disala i bila u neizdrživim bolovima Drago Makaj usred noći je dva puta zvao hitnu.

Kako tvrdi, dežurnoj dispečerki pokušao je ukazati na teške simptome koje je supruga imala.

Nekoliko je puta, kaže, napomenuo i da je nedavno operirala kralježnicu, stoga je on nije mogao sam odvesti u bolnicu. Međutim, tek šest sati kasnije hitna pomoć je stigla i odvezla je u bolnicu, u kojoj je idućeg dana i preminula.

Ministarstvo zdravstva priopćilo je kako je informirano o događaju. 

"Zatražili smo očitovanje od svih uključenih zdravstvenih institucija i upućujemo zdravstveno-inspekcijski nadzor u zdravstvene ustanove koje su sudjelovale u pružanju zdravstvene skrbi pacijentici", priopćili su.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene