Obavijesti Video Pretražite Navigacija
optužbe na facebooku

HDZ Svete Nedelje nakon objave gradonačelnika: "Naši članovi nisu bili ispred vaše kuće, ako ste ih prepoznali, zašto ih niste prijavili?"

Dario Zurovec (Foto: Instagram)
Dario Zurovec (Foto: Instagram) Instagram
Aktualno Galerija Dario Zurovec (Foto: Instagram) Dario Zurovec (Foto: Instagram) Foto: Instagram +0 Dario Zurovec (Foto: Facebook) Galerija 1/2 >>
Gradonačelnik Svete Nedelje zahvalio je u subotu putem Facebooka sarkastično HDZ-ovcima koji su mu, kako tvrdi, ispred njegove kuće psovali obitelj i klevetali ga. HDZ Svete Nedelje poslao je priopćenje u kojem navode kako njihovi članovi nisu bili ispred njegove kuće i pitaju se zašto nije prijavio ovaj slučaj policiji ako je nekoga prepoznao.

Dario Zurovec, gradonačelnik Svete Nedelje, u subotu je na svom Facebooku profilu objavio da su mu, kako kaže, članovi HDZ-a došli pred kuću, derali se te mu psovali majku. Dijelili su, tvrdi, letke protiv njega pune kleveta, a na kraju je zaključio kako je sve skupa bila dobra promocija.

Pročitajte i ovo Milorad Pupovac Suradnja na testu Domovinski pokret zbog Pupovca prijeti raskidom koalicije s HDZ-om? Javio se Plenkovićev glasnogovornik Davor Dretar Uskoro detalji Davor Dretar Drele postaje državni tajnik? Čeka se dogovor koalicijskih partnera o novoj kadrovskoj križaljci

HDZ Svete Nedelje u priopćenju navodi kako njihovi članovi nisu bili ispred kuće gradonačelnika. Navode kako su najnovije optužbe još jedan spin kojim gradonačelnik Zurovec želi privući pažnju jer se bliže državni izbori, a on želi ući u Hrvatski sabor, napominju.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Naši članovi nisu bili ispred vaše kuće, donedavno ste bili naš član, ako ste ih prepoznali zašto ih ne imenujete i prijavite policiji za uznemiravanje?

HDZ Sveta Nedelja ograđuje se od neosnovanih prozivki i optužbi gradonačelnika Svete Nedelje Darija Zurovca koje je objavio 16. svibnja na svom osobnom Facebook profilu (ne na profilu Dario Zurovec gradonačelnik), a kojeg su prenijeli mnogi mediji.

Ograđujemo se od neargumentiranih optužbi kojim nas optužuje za uznemiravanje, vrijeđanje njegove obitelji i dijeljenje letaka ispred njegove kuće.

Takve tvrdnje gradonačelnik Zurovec nije potkrijepio nikakvim dokazom, nego je sve ostalo na njegovim riječima i objavi na Facebooku.

Kao i svaki građanin gradonačelnik je mogao (i trebao) slučaj prijaviti policiji ako se osjećao ugroženim on ili članovi njegove obitelji.

Dario Zurovec je donedavno bio član HDZ-a, predsjednik mladeži i potpredsjednik Gradske organizacije pa vjerojatno poznaje večinu naših članova. Ako je nekoga prepoznao, zašto ga nije imenovao? Također njegov otac, s kojim živi u istoj kući, još uvijek je član HDZ-a i vjerojatno bi nekoga prepoznao.

Nervoza svetonedeljskog gradonačelnika vjerojatno je vezana za nedavna zbivanja u gradu, vezana na divlji deponij građevinskog otpada, smanjenje plaća zaposlenicima gradskim službi i dječjeg vrtića, skoro veće smanjenje proračuna, te činjenice da njegova nova stranka Fokus se uopće ne pojavljuje u anketama za parlamentarne izbore, a izbori su blizu.

Najnovije optužbe su još jedan spin kojim gradonačelnik Zurovec želi privući pažnju jer se bliže državni izbori, a on želi ući u Hrvatski sabor. Sve to plaćaju građani Svete Nedelje iz proračuna, samo u prošloj godini za svoju samopromociju je potrošio 1,5 milijuna kuna.

I da ponovim-članovi HDZ-a Svete Nedelje sinoć nisu bili pred vašom kućom, za takve vaše klevete i prozivanja treba imati dokaze", navodi HDZ Svete Nedelje u priopćenju. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene